Yhteystiedot

~Ravintola Nuotta~

Imatran satama

Tule viihtymään kesäravintolaamme Saimaan rannalle!

Kesäravintola Nuotta ~ herkullista ruokaa, aurinkoista palvelua

Ravintola Nuotta on kesäravintola, joka avataan aina vappua edeltävänä lauantaina. Kauden päättäjäisiä vietetään syyskuussa, yleensä syyskuun toisena lauantaina. Tuossa välissä ravintola on avoinna joka päivä säistä riippumatta. Sisätilamme ovat lämpöiset säällä kuin säällä, ja ulkoterasseillamme on lämmittimiä ja fleece-vilttejä kevään ja kesän viileiden iltojen ja öiden varalle. Kesällä järjestämme myös useita tapahtumia, jolloin ravintolamme on monesti avoinna pitkälle aamuyöhän asti. Lisätietoa tapahtumista ja esiintyjistä löydät Tapahtumat-sivulta. Lisäksi ravintolallamme on viereisellä uimarannalla sijaitseva Bikini Bay Imatra, ympäri vuoden toimiva supisuomalaista grilliperinettä yllä pitävä Kyllikin Grilli, sekä kesäaikaan jäätelökioskeja ympäri Imatran kaupunkia. 

Yhteystiedot

Käyntiosoite:

Ravintola Nuotta

Satamalaiturintie 13
55420 Imatra

Puhelin

050 598 8932 tai 040 196 1007

Pöytävaraukset, savustamon tilaukset, lippuvaraukset

varaukset@ravintolanuotta.fi

Pöytävaraukset sähköpostilla vähintään kahta vuorokautta ennen

 

Palautteet, tarjouspyynnöt ja muut yhteydenotot

asiakaspalvelu@ravintolanuotta.fi

Seuraa meitä somessa

Aukioloajat

Ravintola keittiöineen aukeaa joka päivä ja kaikilla säillä klo 12. Katso aukioloajat etusivulta.

Kevätkausi 

25.4.-31.5.2020

Ravintola suljettu koronarajoitteiden vuoksi.

 

Kesäsesonki

1.6.-15.8.2020

Ravintola avoinna

Joka päivä 12 -22

 

Keittiö avoinna (ottaa tilauksia)

Joka päivä 12-21

 

Kauden päätösviikot

16.8.-12.9.2020

Ravintola avoinna

Ma-su 13-21

 

Keittiö avoinna

Ma-su 13-20.30

Laskutustiedot

Toivomme saavamme laskumme ensisijaisesti verkkolaskuna. 

Verkkolasku

TMA Consulting Oy

Y-tunnus 1601072-1

 

Verkkolaskuosoite

003716010721

Operaattoritunnus

E204503

Operaattori

OpusCapita Solutions Oy

Paperilaskut

Postiosoite

Ritikankuja 1

55120 Imatra

Created by