Ohita navigointi

NUOTTA RAVINTOLAT

Ravintola Nuotta

~Imatran satama~

Saimaan anteja, avotuligrilliä - sekä tuulahdus valtamereltäkin...

...vapusta syyskuuhun tapahtumailtojen siivittämänä, silmiä hivelevissä Saimaa-maisemissa!

Evento Awards 2020 ravintolasarjan voittaja...

KIITOS TEILLE,

koko Nuotta-perheen puolesta!

RAVINTOLA NUOTTA IMATRA on nyt talvilevolla. Nuotta LAPPEENRANTA (Valtakatu 42) avautui 20.10. ja palvelee läpi talven.

 

Laaja skandinaavinen menu - myös lasten lista löytyy. Varaukset tällä sivulla olevien "Ota yhteyttä" painikkeen kautta (tai sähköpostitse asiakaspalvelu@ravintolanuotta.fi / 040 1961 007).

 

******

 

Tutustuthan ravintola-alan trendeistä poikkeavaan, kiehtovan monipuoliseen SKANDINAVISEEN MENUUMME!!!

Painike löytyy tätä sivua alas päin rullaamalla.

 

KESÄ-nuotTA IMATRA

~ elämyksiä ja aurinkoista palvelua ~

Á la carte & tapahtumaravintola Nuotta Imatra sijaitsee Imatran Matkustajasatamassa aivan Imatran Kylpylän "alapuolella" Saimaan rannassa. Imatran Kylpylän ravintolaterassilta meille ja risteilylaivoille pääsee näppärästi rantaan vieviä rappuja pitkin, tai vaihtoehtoisesti pääovelta tietä pitkin noin 300 metriä. Holiday Club Saimaasta meille johtaa kaunis noin 4 km mittainen ulkoilureitti golfkenttä-, uimaranta- ja beach bar -maisemissa. Imatrankosken keskustasta Nuottaan on nelisen kilometriä eli reilun 10 minuutin bussi-/taksimatka, eikä Lappeenrannan keskustastakaan meille ole kuin noin 25 minuutin ajomatka.

Ruoka & juoma

Konseptimme kulmakivi on slaavilais-skandinavinen kalapainoitteinen á la carte menu - kevyellä merellisellä vivahteella. Vastoin päivän gastronomisia trendejä, on menumme poikkeuksellisen laaja. Tällä haluamme varmistaa, että jokaiselle löytyy mieleistä, sekä sen että lounas- ja illallisravintolaa ei tarvitse vaihtaa pidemmänkään Imatra-vierailun aikana. Erikoisuutenamme ovat muhevat blinit moninaisin täyttein, raikkaat Saimaan kalat sekä oman savustamomme tuotteet. Toki tarjontaa löytyy myös lihaisaan makuun laadukkaista burgereista, pelmeneistä sekä kylmäsavuporotäytteisistä lehtipihveistä sous vide -kypsennettäviin härän sisäfileherkkuihin - ja BBQ-illoissa avotuligrillillämme tirisee härän entrecôtea, possun ribsiä sun muuta herkkua! Emmekä suinkaan ole unohtaneet trendikkään vegaaniruoan ystäviä, ja myös lasten ruokalistan olemme laatineet huolella erilaisia makutottumuksia mukaillen.

Ravintola Nuotan perustajat ja yrittäjät Timo ja Karina Mankki ovat kumpikin maineikkaan Chaîne des Rôtisseurs -järjestön jäseniä Cheff Rôtisseur-ammattilaiskäädyin.

Aukioloajat ja yhteystiedot

Yhteystiedot 

Puh. 040 196 1007

Palautteet, varaukset ja savukalatilaukset

asiakaspalvelu@ravintolanuotta.fi

Pöytävaraukset

Suosittelemme pöytävarausta: puhelimitse ravintolan aukioloaikoina

040 1961 007, tai vähintään 24 h ennen myös sähköpostitse: asiakaspalvelu@ravintolanuotta.fi

Pöytävaraukset, tarjouspyynnöt & palautteet

Tilaisuudet

Meillä vietät myös rennot sekä juhlavat perhe-, polttari-, suku- ja yritysjuhlat. Yli 8 hengen seurueille suosittelemme ruokien tilaamista ennakkoon palvelun sujuvuuden varmistamiseksi.

Osoite

Käyntiosoite / Nuotta Imatra

avoinna 7.5.-27.8. joka päivä

Satamalaiturintie 13

55420 Imatra

 

Postiosoite:

Ritikankuja 1

55120 Imatra

Seuraa meitä somessa!

Aukioloajat / RAVINTOLA NUOTTA IMATRA  28.4. - 9.9.2023

Kaudella 2023 palvelemme Imatran matkustajasatamassa 28.4. - 9.9. joka päivä ilman säävarausta!  

Kevätkausi  

28.4.-20.5.2023

Ravintola avoinna

ma-to 12-20

pe ja la 12-22

su 13-19

 

Keittiö ottaa tilauksia

ma-to 12-19

pe & la 12-21

su 13-18

 

Kesäsesonki 

21.5.-15.8.2023

Ravintola avoinna

ma-la 12-24

su 12-21

 

Keittiö ottaa tilauksia

ma-la 12-22:30

su 12-20

 

Kauden päätösviikot 9.9.2023 asti:

Ravintola avoinna

ma-la 12-22

su 13-20

 

Keittiö ottaa tilauksia

ma-la 12-21

su 13-19

Tervetuloa nauttimaan kesäpäivistä ja maukkaasta ruuasta! 

Ajankohtaista

UUTISIA

Ravintola Nuotta menestyi koko maan kattavassa Evento Awards 2020 tapahtuma-alan huiput -finaalissa Finlandiatalolla 27.8.2020 voittaen paitsi Ravintolat-sarjan, ollen lisäksi kaikkien sarjojen finalisteista "ääniharava" saaden myös Yleisön suosikki -palkinnon - KIITOS TÄSTÄ!!!

 

Tripadvisorissa Imatralla vierailleet ravintola-asiakkaat ovat arvostelleet meidät paikkakunnan 26 ravintolan joukossa sijalle 2 sarjassa "päivällisravintolat", ja kesällä 2019 Tripadvisor myönsi meille "Erinomainen kohde" -sertifikaatin asiakaspalautteen pohjalta.

 

Imatran ravintolamme jäi talvilevolle lauantain 27.8. päättäjäisten jälkeen. Lappeenrannan Nuotta (Valtakatu 42) avautui perjantaina 27.10. Tapaamisiin!

Muut palvelut

Ravintola Nuotta Imatra sijaitsee Imatran Matkustajasatamassa, muutaman sadan metrin kävelymatkan päässä Imatran pienvene- ja vierasvenesatamasta. Ravintolan edustalta lähtevät suositut Saimaa-risteilyt. Parin minuutin kävelymatkan päässä ravintolasta sijaitsevat Imatran Kylpylä ja Ukonlinnan uimaranta ja tanssilava, eikä Holiday Club Saimaaltakaan ole meille matkaa kuin nelisen kilometriä pitkin kaunista ulkoilureittiä - sama matka kuin on myös Imatrankosken keskustasta.

 

 Beach Bar Bikini Bayn rannalla pääset etelämeren tunnelmiin. Bikini Bay on osa Ravintola Nuottaa ja palvelee n 150 metrin etäisyydellä pääravintolasta Ukonlinnan uimarannalla (A-oikeuksin).