Ravintola Nuotta
~Muut palvelut~

Uusi a la carte ravintolamme Sataman Torni Joutsenon venesatamassa osoitteessa Poijutie 4 käynnistyi 1. kesäkuuta!!!

 

Lisäinfoa facebookista: Ravintola Sataman Torni

 

Terevetuloa testaamaan!

 

 

Kyllikin Grilli avoinna ympäri vuoden

Kyllikin Grilli - siivu suomalaista grilliperinnettä - palvelee kaikkina viikonpäivinä klo 11-21 Vuoksen rannalla osoitteessa Lossituvanranta 1, Imatra. Kyllikin grillistä löydät monenlaiset perinnegrilliherkkut kuten höyrymakkarat, nakkilihikset ja makkaraperunat.

SYYS- & HUOLTOTAUKO 20.9. - 5.11.

 

Seuraa Kyllikin Grilliä Fb:ssä IG:ssä.

Beach Bar Bikini Bay

Ukonlinnan uimarannalla sijaitsevasta Bikini Bay Imatra jädebaarista saat jäätelöä, kylmiä juomia ja muita kesäherkkuja. Bikini Baylla on myös voimassa olevat anniskeluoikeudet. Ukonlinnan uimaranta on kaikille sopiva matalahko korkeatasoinen hiekkaranta, jolla on myös kaksi rantalentopallokenttää. Uimaranta sijaitsee vain noin 150 metrin kävelymatkan päästä Ravintola Nuotasta. 

Jäätelökioski palvelee 30.4. alkaen säävarauksella iltaisin klo 13-19. Anniskeluoikeudet 1.6. - 30.8.

 

Seuraa Bikini Bay Baria Facebookissa

Jäätelökioskit

Jäätelökioskimme toimivat kesäaikaan eri puolilla Imatra kaupunkia. Jäätelökioskeista saat tietoa ravintola Nuotan tapahtumista ja voit ostaa myös lippuja tapahtumiin.  Ritikanrannan jäätelökioski palvelee joka päivä säällä kuin säällä klo 11-21 Vuoksen rannalla osoitteessa Lossituvanranta 1 (Imatran Varaosakeskusta vastapäätä) ja Koksenpartaan kävelykadun jäätelökioski pehmiskoneineen palvelee 23.4. alkaen klo 10-18, säävarauksella. Ukoskan eli Bikini Bayn jäätelökioski palvelee 30.4. alkaen klo 13-19 säävarauksella. Bikini Bayn anniskeluoikeudet tulevat voimaan 1.6. alkaen.

Koskenpartaan kävelykadun jäätelökioski

jäätelökioski

Nepparin aukion jäätelökioski

jäätelökioski

Ritikanrannan jäätelökioski

jäätelökioski
Created by