Nuotan savustamo

Tuoreet, meillä savustetut kalat!

Nuotan savustamo

HUOM!!! Koronaepidemian vuoksi ravintolan avaaminen on siirretty myöhäisemmäksi tuonnempana ilmoittettavaan ajankohtaan. NUOTAN SAVUSTAMO ON SIIRRETTY tilapäisesti Vuoksen rannalle osoitteeseen Lossituvanranta 1, eli samalle tontille, jossa palvelee Kyllikin Grilli.

Nuotan Savustamo tulee palvelemaan Vuoksen rannalla 5-7- päivänä viikossa, mutta nyt aluksi pe, la ja su klo 11-15. Tarjolla on savukalatuotteita kuten kirjolohifilettä, merilohiperhosia ja muikkua, graavilohta ja -siikaa sekä kermaista lohikeittoa - mukaan vietäväksi tai paikan päällä nautittavaksi.

 

Valmistamme savukalat omassa savustamossamme, joka toimii Ravintola Nuotan yhteydessä. Savustamme mm. lohta sekä Saimaan muikkuja ja kuhaa, joista viimeksi mainitut saamme tuoreena suoraan tutuilta kalastajilta. Savustuspäiviä meillä on tyypillisesti muutamia viikossa.

 

Savukalaa saatavana myös ennakkotilauksesta takeaway -periaatteella juhliin, yritystapahtumiin, ym. Ennakkotilaukset toivomme tehtävän viimeistään kolmea vuorokautta ennen, mutta hyvällä tuurilla saatat saada uunilämmitä savukalaa matkaasi ilman varaustakin! Savustamomme palvelee Ravintola Nuotan vieressä koko aukiolokauden ajan. Ennakkotilaukset sähköpostitse varaukset@ravintolanuotta.fi, ravintolan aukioloaikoina puhelimitse 050 598 8932, tai paikan päällä Nuotan palvelutiskiltä. Ostokset voit noutaa ravintola Nuotan palvelutiskiltä.

Tervetuloa nauttimaan savustamon antimista!

  • savukala
  • savustamo
  • savulohi
  • savulohi
Created by