Ohita navigointi

NUOTTA RAVINTOLAT

Imatran sataman Muut palvelut

Imatran sataman palveluita

Ravintola Nuotta sijaitsee Imatran Matkustajasatamassa, Lammassaaren pienvene- ja vierasvenesatamaa vastapäätä. Veneilijöitä palvelee vierasvenesatama ja ravintolan edustalta lähtevät suositut Saimaa-risteilyt. Muutaman minuutin kävelymatkan päässä ravintolasta sijaitsevat rantabaari Bikini Bay Imatra sekä Ukonlinnan uimaranta nostalgisine hostelleineen ja tanssilavoineen. Imatran satamassa ja ravintolan lähellä on hyvin parkkitilaa.

Tervetuloa nauttimaan sataman monipuolisista palveluista!

Risteilyt

Kaikkiin risteilyihin on yhdistettävissä Ravintola Nuotan palvelut: á la carte ruokailu, savustamon herkut ja erilaiset tapahtumat.

M/S Christina tekee aikataulutettuja 2 tunnin maisemaristeilyjä kesäaikaan. M/S Christina on vuokrattavissa myös tilausristeilyihin erilaisiin juhliin, tapahtumiin ja kokouksiin. M/S Christinalla on 50 asiakaspaikkaa ja A-oikeuksin varustettu baari.

Lue lisää nettisivuiltamme www.chris-line.fi

M/S EMMA on varattavissa pienten ryhmien tilausristeilyihin esim. perhe-, polttari-, juhla-, kokous-, ym. ryhmille (omat juhlajuomat sallittu). M/S Emmalta löytyvät mm. sauna, uintimahdollisuus ja kattoterassi grilleineen, jotka antavat tunnelmaa risteilylle. Räätälöimme tilausristeilyjä asiakkaan toiveiden mukaan.

Lue lisää nettisivuiltamme: www.ms-emma.net

Vierasvenesatama

Imatran vierasvenesatama sijaitsee Lammassaaressa Ravintola Nuottaa vastapäätä muutaman minuutin kävelymatkan päässä. Vierasvenesatama tarjoaa monipuoliset palvelut veneilijälle: tankkauspiste, vesipiste, venehuolto ja septitankin tyhjennysmahdollisuus. Lammassaari ja koko Ukonniemen alue tarjoavat hienot puitteet luonnosta nauttimiseen ja retkeilyyn.

Uimaranta

Ukonlinnan uimaranta sijaitsee Saimaan rannalla Ravintola Nuotan läheisyydessä. Uimaranta on pitkä, matalahko hiekkaranta ja sopii siksi erinomaisesti lapsiperheille. Uimarannalla on pukukopit, WC ja kaksi rantalentopallokenttää sekä Hostell Ukonlinna tanssilavoineen. Ravintola Nuotan beach bar Bikini Bay Imatra palvelee jäätelöineen, virvokkeineen ja A-oikeuksineen rantakansaa kesähelteillä.  

Imatran kylpylä

Ravintola Nuotta sijaitsee vain parin minuutin kävelymatkan päästä Imatran kylpylästä. Imatran kylpylä tarjoa monenlaisia aktiviteetteja ja laadukasta majoitusta ympäri vuoden. 

Matkailuneuvonta

Imatran kaupungin ja Saimaan alueen matkailuneuvonnasta vastaa goSaimaa. goSaimaan nettisivuilta löydät lisätietoa Etelä-Karjalan alueen kohteista, majoitusvaihtoehdoista ja muista palveluista.

 

Imatran matkailupalvelut

Puh. +358 (0)20 617 7777

Sähköposti: imatra@gosaimaa.com

 

www.vuodenparasloma.fi

www.imatrainfo.fi