Ohita navigointi

RAVINTOLA NUOTTA

Ravintola Nuotta

~Imatran satama~

Saimaan anteja, tsaarin herkkuja, avotuligrilliä - sekä tuulahdus valtamereltäkin...

...tapahtumailtojen siivittämänä, silmiä hivelevissä Saimaa-maisemissa, 30.4.-11.9.!

Evento Awards 2020 ravintolasarjan voittaja...

KIITOS TEILLE,

koko Nuotta-perheen puolesta!

Olemme nyt RAVINTOLA NUOTTA IMATRAN osalta talvitauolla - tapaamisiin jälleen vappuna 2022!

 

******

Ympärivuotisesta nuotanvedosta vastaa toinen toimipisteemme "RAVINTOLA NUOTTA LAPPEENRANTA" kaupungin

ydinkeskustassa osoitteessa Valtakatu 42. Lisätietoa tästä sivustomme yhteenvetosivulla sekä Facebookissa.

 

******

Evento Awards 2020 ravintolasarjan voiton tuoma valtakunnallinen maine kiihdytti kesäkaudelle 2021 asiakasvirtaa entisestään siinä määrin, että "Nuotta Imatran" uudelleen rakentaminen on väistämättä edessä kauden 2022 päätteeksi – ja suunnittelukin on jo pitkällä. Tavoitteena oli käynnistää rakennustyöt jo syksyllä 2021, mutta kuumentunut hintakehitys rakennusalalla ”kehoitti” siirtämään rakennushanketta vuodella eteenpäin. 

 

******

 

Muihin toimipisteisiimme pääset tutustumaan "Nuotan Savustamo" ja "Muut ravintolapalvelut" välilehdiltä.

 

Tutustuthan ravintola-alan trendeistä poikkeavaan, kiehtovan monipuoliseen SLAAVILAIS-SKANDINAVISEEN MENUUMME!!! Painike löytyy tätä sivua alas päin rullaamalla (menu päivittyy lokakuun 2021 aikana)!

 

KESÄ-nuotTA IMATRA

~ elämyksiä ja aurinkoista palvelua ~

Á la carte & tapahtumaravintola Nuotta Imatra sijaitsee Imatran Matkustajasatamassa aivan Imatran Kylpylän "alapuolella" Saimaan rannassa. Kylpylän ravintolaterassilta meille ja risteilylaivoille pääsee näppärästi rantaan vieviä rappuja pitkin, tai vaihtoehtoisesti pääovelta tietä pitkin noin 300 metriä. Holiday Club Saimaasta meille johtaa kaunis noin 4 km mittainen ulkoilureitti golfkenttä-, uimaranta- ja beach bar -maisemissa. Imatrankosken keskustasta Nuottaan on nelisen kilometriä eli reilun 10 minuutin bussi-/taksimatka, eikä Lappeenrannan keskustastakaan meille ole kuin noin 25 minuutin ajomatka.

Ruoka & juoma

Konseptimme kulmakivi on slaavilais-skandinavinen kalapainoitteinen á la carte menu - kevyellä merellisellä vivahteella. Vastoin päivän gastronomisia trendejä, on menumme poikkeuksellisen laaja. Tällä haluamme varmistaa, että jokaiselle löytyy mieleistä, sekä sen että lounas- ja illallisravintolaa ei tarvitse vaihtaa pidemmänkään Imatra-vierailun aikana. Erikoisuutenamme ovat muhevat blinit moninaisin täyttein, raikkaat Saimaan kalat sekä oman savustamomme tuotteet. Toki tarjontaa löytyy myös lihaisaan makuun laadukkaista burgereista, pelmeneistä sekä kylmäsavuporotäytteisistä lehtipihveistä sous vide -kypsennettäviin härän sisäfileherkkuihin - ja BBQ-illoissa avotuligrillillämme tirisee härän entrecôtea, possun ribsiä sun muuta herkkua! Emmekä suinkaan ole unohtaneet trendikkään vegaaniruoan ystäviä, ja myös lasten ruokalistan olemme laatineet huolella erilaisia makutottumuksia mukaillen.

Ravintola Nuotan perustaja Timo Mankki on maineikkaan Chaîne des Rôtisseurs -järjestön jäsen Cheff Rôtisseur-ammattilaiskäädyin.

Aukioloajat ja yhteystiedot

Yhteystiedot 

Puh. 040 196 1007

Palautteet, varaukset ja savukalatilaukset

asiakaspalvelu@ravintolanuotta.fi

 

Käyntiosoite / Nuotta Imatra

avoinna 23.4.-10.9. joka päivä

Satamalaiturintie 13

55420 Imatra

 

Käyntiosoite / Nuotta Lappeenranta

avoinna 29.10. alkaen joka päivä:

Valtakatu 42

53100 Lappeenranta

 

Postiosoite:

Ritikankuja 1

55120 Imatra

Pöytävaraukset

Suosittelemme pöytävarausta: puhelimitse ravintolan aukioloaikoina

040 1961 007, tai vähintään 24 h ennen myös sähköpostitse: asiakaspalvelu@ravintolanuotta.fi

 

Meillä vietät myös rennot sekä juhlavat perhe-, polttari-, suku- ja yritysjuhlat. Yli 8 hengen seurueille suosittelemme ruokien tilaamista ennakkoon palvelun sujuvuuden varmistamiseksi.

Seuraa meitä somessa!

Aukioloajat / RAVINTOLA NUOTTA IMATRA  29.4. - 10.9.2022

OLEMME TALVITUOLLA, ja jatkamme taas huhtikuun 2022 lopulla !

Kaudella 2022 palvelemme Imatran matkustajasatamassa 29.4. - 10.9. joka päivä ilman säävarausta!  Ravintola Nuotta Lappeenranta palvelee 29.10. alkaen joka päivä.

Kevätkausi  

29.4.-12.6.2022

Ravintola avoinna

ma-to 12-21

pe ja la 12-23

su 13-20

 

Keittiö ottaa tilauksia

ma-to 12-20

pe & la 12-22

su 13-19

 

Kesäsesonki 

13.6.-14.8.2022

Ravintola avoinna

ma-la 12-24

su 13-22

 

Keittiö ottaa tilauksia

ma-la 12-23

su 13-21

 

Kauden päätösviikot 10.9.2022 asti:

Ravintola avoinna

ma-la 12-22

su 13-21

Keittiö ottaa tilauksia

ma-la 12-21

su 13-20

Tervetuloa nauttimaan kesäpäivistä ja maukkaasta ruuasta! 

Ajankohtaista

UUTISIA

Ravintola Nuotta menestyi koko maan kattavassa Evento Awards 2020 tapahtuma-alan huiput -finaalissa Finlandiatalolla 27.8.2020 voittaen paitsi Ravintolat-sarjan, ollen lisäksi kaikkien sarjojen finalisteista "ääniharava" saaden myös Yleisön suosikki -palkinnon - KIITOS TÄSTÄ!!!

 

Tripadvisorissa Imatralla vierailleet ravintola-asiakkaat ovat arvostelleet meidät paikkakunnan 26 ravintolan joukossa sijalle 2 sarjassa "päivällisravintolat", ja kesällä 2019 Tripadvisor myönsi meille "Erinomainen kohde" -sertifikaatin asiakaspalautteen pohjalta.

 

Imatran ravintolamme on nyt TALVITAUOLLA - toiminta jatkuu taas huhtikuussa 2022. Lappeenrannan Nuotta osoitteessa Valtakatu 42 palvelee ympäri vuoden, joka päivä. Tapaamisiin!

Muut palvelut

Ravintola Nuotta Imatra sijaitsee Imatran Matkustajasatamassa, muutaman sadan metrin kävelymatkan päässä Imatran pienvene- ja vierasvenesatamasta. Ravintolan edustalta lähtevät suositut Saimaa-risteilyt. Parin minuutin kävelymatkan päässä ravintolasta sijaitsevat Imatran Kylpylä ja Ukonlinnan uimaranta ja tanssilava, eikä Holiday Club Saimaaltakaan ole meille matkaa kuin nelisen kilometriä pitkin kaunista ulkoilureittiä - sama matka kuin on myös Imatrankosken keskustasta.

 

 Beach Bar Bikini Bayn rannalla pääset etelämeren tunnelmiin. Bikini Bay on osa Ravintola Nuottaa ja palvelee n 150 metrin etäisyydellä pääravintolasta Ukonlinnan uimarannalla (A-oikeuksin).