Ohita navigointi

RAVINTOLA NUOTTA

Ravintola Nuotta

~Imatran satama~

Kalaruokia, grilliruokia, kasvisruokia, salaatteja, blinejä, juomia, tapahtumia & paljon muuta

Tule viihtymään kesäravintolaamme Saimaan rannalle

Kesäravintola Nuotta ~ Hyvää ruokaa ja aurinkoista palvelua

Ravintola Nuotta on viihtyisä kesäravintola, jossa on tarjolla monipuolinen ja laadukas ruoka- ja juomalista. Meillä voit nauttia monenlaisia kala-, kasvis- ja grilliherkkuja slaavilais-skandinaavisessa hengessä. Ravintolamme erikoisuutena ovat herkulliset blinit ja oman savustamon kalatuotteet. Ravintola Nuotan ravintoloitsija Timo Mankki on arvostetun Chaîne des Rôtisseurs järjestön ammattilaisjäsen. 

 

Ravintola Nuotta sijaitsee Saimaan rannalla Imatran matkustajasatamassa. Kesäravintolamme on avoinna huhtikuun lopusta syyskuun puolelle. Aurinkoinen kattoterassimme ja muut lämmitettävät terassimme ovat asiakkaidemme käytössä läpi kauden ja kaikkina viikonpäivinä. Hellepäivinä kattoterassin asiakkaita palvelee Sunset Bar. Myös lapset ovat tervetulleita ravintolaamme. Ravintolassamme on kaikkiaan 270 asiakaspaikkaa. Lisäksi järjestämme kesällä useita tapahtumia, jolloin anniskelualueemme laajentuu 570 asiakkaalle.

Yhteystiedot 

Puh. 050 598 8932 tai 040 1961 007

Sähköposti 

ravintolanuotta@gmail.com

Osoite

Satamalaiturintie 13

55420 Imatra

 

Avoinna 25.4. - 5.9.2020 joka päivä.

Aukioloajat

Kevätkausi la 25.4. – pe 5.6.

Keittiö avoinna ma-su 12 – 20.30

Ravintola avoinna ma-su 12 – 21

 

Kesäsesonki la 6.6. – la 15.8.

Keittiö avoinna su-to 11 – 22, pe-la 11 – 23

Ravintola avoinna su-to 11 – 23, pe-la 11 – 24

 

Kauden 2020 päätösviikot su 16.8. – la 5.9.

Keittiö avoinna joka päivä klo 13-20.30

Ravintola avoinna joka päivä klo 13-21

 

Katso tarkemmat aukioloajat.

Pöytävaraukset

Voit  hyvin tulla syömään ilman varausta. Jos haluat, voit tehdä pöytävarauksen soittamalla ravintolan aukioloaikoina puh. 050 598 8932 tai sähköpostitse. Sähköpostilla varaukset on tehtävä 2 vuorokautta etukäteen. 

Meillä vietät myös rennot perhejuhlat. Yli 10 hengen ryhmille suosittelemme pöytävarauksen tekemistä ja ruokien tilausta ennakkoon palvelun nopeuttamiseksi.

Tervetuloa nauttimaan kesäpäivistä ja maukkaasta ruuasta! 

Ruoka & juoma

Ravintola Nuotan ruokalista on slaavilais-skandinaavinen. Kalapainotteinen á la carte -keittiö on konseptimme ehdoton kulmakivi. Erikoisuutenamme on ravintolan yhteydessä toimivan oman savustamon valmistamat erilaiset savukalat. Meiltä saa myös blinejä, salaatteja, keittoja, burgereita, liharuokia ja kasvisruokia. Monipuoliselta ruokalistalta löytyy varmasti jokaiselle mieluisa annos ja ruokajuoma. Myös lapset ovat meille lämpimästi tervetulleita. Tutustu ruokalistaamme.

Ravintola Nuotan tarina

Ravintola Nuotta on jo yli kymmenen vuoden ajan tarjonnut maistuvaa ruokaa ja juomaa Imatran satamassa. Ravintola sopii rentoon kesäiseen meininkiin, seurusteluun, ruokailuun sekä muuten vain sataman menon tutkailuun. Meillä vietät myös rennot perhejuhlat.  Ravintola Nuotan ravintoloitsija Timo Mankki on arvostetun Chaîne des Rôtisseurs järjestön ammattilaisjäsen. Järjestön jäsenyys ja käädyt kertovat vankasta osaamisesta ja ammattitaidosta keittotaidon saralla. Kesäravintolatoiminnan lisäksi Ravintola Nuotan jäätelökioskit eri puolilla Imatraa tarjoavat kesäherkkuja ja perinteinen Kyllikin grilli palvelee grilliruuan ystäviä ympäri vuoden.

 

Järjestämme kesäisin Imatran satamassa erilaisia ulkoilmatapahtumia, jolloin ravintola-alue laajenee 570 paikkaiseksi. Juhannuksena järjestämme perinteiset juhannusjuhlat. Iltatapahtumissa on aina live-esiintyjiä ja kesäkauden kruunaa kauden päätöstapahtuma. Juhlapäivinä kuten vappuna ja äitienpäivänä on tarjolla erikoismenu. Erilaisista tapahtumista ilmoitamme nettisivuillamme ja Facebook-sivuillamme.

Muut palvelut

Ravintola Nuotta sijaitsee Imatran vierasvenesatama läheisyydessä, ja ravintolan edustalta lähtevät kesäaikaan suositut Saimaa-risteilyt. Viiden minuutin kävelymatkan päässä ravintolasta sijaitsevat Imatran kylpylä ja Ukonlinnan uimaranta.

Ravintola Nuotta Imatra
Satamalaiturintie 13
55420 Imatra

 

Ravintola Nuotta Lappeenranta

Valtakatu 42

53100 Lappeenranta

 

Postiosoite:

Ritikankuja 1

55120 Imatra

Puhelin (kiireiset asiat):
040 1961 007

Varaukset, savukalatilaukset

asiakaspalvelu@ravintolanuotta..fi

Created by