kartta_iso

Nuotan katuosoite on SATAMALAITURINTIE 13, joka sijaitsee Imatran Matkustajasatamassa.

Ravintola & Savustamo Nuotta sijaitsee ilta-aurinkoisella Imatran Kylpylän rannalla, aivan rantaviivan tuntumassa, vain noin neljän kilometrin päässä Imatran keskustasta sekä Rauhassa sijaitsevasta Holiday Club Saimaa -kylpylästä. Samasta paikasta, Lammassaarentieltä poikkeavan Satamalaiturintien varrelta, löytyvät myös Imatran matkustajasatama laivaravintoloineen, ja risteilypalveluineen. Beach Bar Bikini Bay Imatra palvelee noin 150 metrin etäisyydellä Nuotasta (oheisen kartan uimarantamerkin tuntumassa).

 

Hae ajo-ohjeet ravintolaan alkaen tästä osoitteesta:


Ajo-ohje maanteitse: Seuraa Imatran Kylpylän opasteita, ja jatka Lammassaarentietä kylpylän ohi n. 100 metriä mäki alas rannan tuntumaan. Juuri ENNEN LAMMASSAAREEN JA VENESATAMAAN JOHTAVAA PATOTIETÄ tiukka käännös oikealle Satamalaiturintielle kylpylänrantaan ja Matkustajasatamaan. AVAA KARTTA


Perille pääsee mukavasti myös vesiteitse, eli kurssi kohti Imatraa ja saavuttaessa aallonmurtajien aukosta satama-altaalle näkyy etuvasemmalla rantaviivan tuntumassa Ravintola Nuotta, sekä tämän vasemmalla puolella harjun päällä Imatran Kylpylä. Nuotan edustalta löytyy pieni pistäytymislaituri ja mm. veneyöpymispaikkoja voi tiedustella vastarannalla toimivasta Newport Imatra satamatoimistosta.